Startpagina » Bericht
Winnaars kerstballenzoektocht

Van 16 december tot en met 6 januari kon iedereen deelnemen aan een kerstballenzoektocht, georganiseerd door Ferm Bevel. Wat een geweldig succes was dat!

Misschien nam jij ook wel deel aan onze kerstballenzoektocht? Maar liefst 149 formulieren mochten we in ontvangst nemen. Ons opzet was om volgende zin samen te stellen: 'Samen sterk met Ferm Bevel', maar al snel werd duidelijk dat 'Samen kerst met Ferm Bevel' ook perfect kon en uiteraard ook juist was. De gemiddelde leeftijd van onze deelnemers was 46 jaar, meteen ook het antwoord op onze schiftingsvraag.  

Tania Leemans, Fred Verbraeken en Kitty Bertels gaven het juiste antwoord op de zin én de schiftingsvraag. Zij ontvingen gisteren elk een heerlijke Ferm taart, een creatie van onze lesgeefster kookworkshops: Nicky Bastiaens. Super dank, Nicky! Achter de linken vind je een mooie collage van de super ferme taarten en onze winnaars.

Deelnemers die er net 1 jaartje naast zaten, ontvingen een troostprijs: een doos koekjes met een blikje Ferm ice-tea.  Dikke proficiat aan Maria Hens, Reinhilde Keselaers, Senne Verwerft, Amber Goormans, Adrienne & Katleen, Els Vermeulen, het 3de leerjaar van Bevel, Lena Geudens, Bas Jacobs, Jill Rymen, Guy Rymen en Willeke Zweedijk.

 

Dit bericht is op 23 January 2021 online geplaatst.