Disclaimer

Foto en publicatie ervan

Foto’s worden gebruikt met toestemming van Ferm Bevel, de vereniging van wie deze website is. Deze foto’s werden op de website gezet, louter als illustraties. Bent u het niet eens met een foto, of heeft u uzelf gezien op een foto, en wil u niet dat deze op internet gepubliceerd wordt, gelieve dan contact met ons op te nemen. Wij zullen de desbetreffende foto dan verwijderen van onze website.

E-mail verzenden en verzamelde gegevens

De gegevens die worden doorgestuurd via mail, zijn voor privaat gebruik enkel. Deze gegevens zullen niet doorgegeven worden aan derden, en zullen ook niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Teksten

De teksten gebruikt op de website zijn auteursrechtelijk beschermd, en behoren toe aan Ferm Bevel en aan de host van de website. De inhoud van deze website en van de ledenbladen zijn tevens beschermd. Het overnemen van teksten zonder toestemming is niet toegestaan. Mits toestemming van de auteur is het mogelijk om de tekst over te nemen. Gelieve ons dan te contacteren.

Logo's

Het logo van Ferm, het logo met de voeten en de naam zijn auteursrechtelijk beschermd. Ongewenst gebruik van deze logo’s is niet toegestaan.