Startpagina

Open-Ferm-dag: tweedehands kleding markt op zondag 26 mei

Duurzaam leven is ‘in’. Ook kleding verdient dus een tweede leven. Ferm Bevel geeft je een unieke kans om je kleding te verkopen of je gardrobe aan te vullen op onze eerste tweedehandsmarkt voor kleding en accessoires op 26 mei van 10 tot 13 uur.
Kom langs om iets te kopen, iets te drinken of te eten of gewoon gezellig…

Lees meer...

Foto's nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie was net als vorig jaar een heel geslaagde activiteit. In een stijlvolle setting met een leuke goochelaar, konden we genieten van een lekker broodjesbuffet en een super uitgebreid en heerlijk dessertenbuffet dat gemaakt was door verschillende leden en bestuursleden. Ondertussen staan de foto's op de website, zodat we nog wat na kunnen genieten.  

Lees meer...

Een avondje Ferm me-time met vriendinnen

Een avondje Ferm me-time met vriendinnen. We leggen graag onze jongere leden (van 18 tot ongeveer 45 jaar) in de watten op 29 maart met een avond vol leuke workshops en een hapje en een drankje. Schrijf je in voor 15 maart. Voor elke aanwezige hebben we een fijne attentie. Onthaal tussen 19u en 19.15u.
Plaats: parochiecentrum Den Heerd -…

Lees meer...

Startavond: Nieuwjaarsreceptie

Woensdag 10 januari om 19.30u in PC den Heerd - Bevel (deuren open vanaf 19.20u) verwachten we jullie op onze nieuwjaarsreceptie. Iedereen, leden als niet leden vanaf 18 jaar zijn welkom voor een gezelllig samenzijn met hapjes en drankjes. We stellen ons jaarprogramma voor en zorgen voor fijne animatie. De deelnameprijs is 10 euro.

Interesse en geen lid? Schijf je in via…

Lees meer...

Fietsweekend

We gaan dit jaar op fietsweekend, waar, wanneer, het is allemaal nog niet geweten.  Ook de prijs niet, maar die zal heel democratisch zijn.

Heb je zin om te gaan, laat dan zeker je gegevens achter, je bent niet ingeschreven en hebt geen verplichtingen als je dit formulier invult, maar dan hebben we een idee hoeveel interesse er is.

Lees meer...