Startpagina

FERM BEVEL Retro Party

Op zaterdag 30 september pakken we uit met onze 2de retroparty . De ideale gelegenheid om eens uit de bol te gaan op muziek uit de jaren 70, 80 en 90. DJ Hertje staat garant voor een geweldige muzikale avond. Iedereen is welkom, Fermleden en niet-leden, mannen en vrouwen, we gaan er een leuk feestje van maken. Kaarten in voorverkoop kosten 6 euro en kan…

Lees meer...

Warmste Week

De kleinste deelgemeente van Nijlen toont op zaterdag 9 september waar ze groot in is: SAMENWERKEN. Alle Bevelse verenigingen zetten mee hun schouders onder de tweede editie van het Warmste Dorp, een evenement voor het goede doel.
Naar analogie met het evenement in 2018 vinden er vanaf 14u tot 23u optredens van o.a. de plaatselijke verenigingen plaats op het Bevels…

Lees meer...

Een geslaagde nieuwjaarsreceptie

Bijna 150 dames, één heer en een baby mochten we verwelkomen op onze geslaagde startavond. We besloten het concept een beetje te veranderen en kozen voor een nieuwjaarsreceptie. We hadden met de bestuursploeg, de wijkverantwoordelijken en enkele vrijwilligers een buffet gemaakt met allerlei lekkere gerechtjes.

Lieve en Pascale lazen allebei een supermooie nieuwjaarsbrief voor

We zorgden ook voor een speciale gast, namelijk…

Lees meer...

Aanpassing datum van de fietstocht 'Cycling Dinner'

Gelieve er nota van te nemen dat de datum van de cycling cycling dinner tour aangepast is. Deze gaat door op Vrijdag 19 augustus in plaats van donderdag 18 augustus.

Lees meer...

Interactieve doe-avond: Kinderen beter begrijpen

Een ietwat ander thema voor Ferm ‘ Kinderen beter begrijpen ‘   bracht de deelnemers positief in beweging… Verrast door de inspirerende tips over het omgaan met kinderen die wel eens fel uit de hoek kunnen komen. ‘T Was gezellig, boeiend en bovenal leerzaam daar in het Boest-praktijkje!  Iedereen met fijne ideeën naar huis.
Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Lees meer...