Startpagina

Fietsweekend

We gaan dit jaar op fietsweekend, waar, wanneer, het is allemaal nog niet geweten.  Ook de prijs niet, maar die zal heel democratisch zijn.

Heb je zin om te gaan, laat dan zeker je gegevens achter, je bent niet ingeschreven en hebt geen verplichtingen als je dit formulier invult, maar dan hebben we een idee hoeveel interesse er is.

Lees meer...

Start-uur feestavond

De feestavond op woensdag 29 november start om 19.00 u en niet zoals gewoonlijk om 19.30 u.

Lees meer...

het erfrecht en de zorgvolmacht

zorgzame buurten geeft een gratis infosessie omtrent het erfrecht en de zorgvolmacht op woesdag 8 november van 19.00 u tot 20.30 u in PC den Heerd. Notaris Stéphanie Westerlinck werpt een licht op de veelgestelde vragen rond een zorgvolmacht en bespreekt welke stappen er nodig zijn bij een nalatenschap en handelingsonbekwaamheid. 

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Lees meer...

Foto's op de website

We trachten geregeld foto's van de verschillende activiteiten op onze website te zetten. Deze vind je door bovenaan links in de groene balk te klikken op foto's.

Lees meer...

FERM BEVEL Retro Party

Op zaterdag 30 september pakken we uit met onze 2de retroparty . De ideale gelegenheid om eens uit de bol te gaan op muziek uit de jaren 70, 80 en 90. DJ Hertje staat garant voor een geweldige muzikale avond. Iedereen is welkom, Fermleden en niet-leden, mannen en vrouwen, we gaan er een leuk feestje van maken. Kaarten in voorverkoop kosten 6 euro en kan…

Lees meer...