Startpagina

Start-uur feestavond

De feestavond op woensdag 29 november start om 19.00 u en niet zoals gewoonlijk om 19.30 u.

Lees meer...

het erfrecht en de zorgvolmacht

zorgzame buurten geeft een gratis infosessie omtrent het erfrecht en de zorgvolmacht op woesdag 8 november van 19.00 u tot 20.30 u in PC den Heerd. Notaris Stéphanie Westerlinck werpt een licht op de veelgestelde vragen rond een zorgvolmacht en bespreekt welke stappen er nodig zijn bij een nalatenschap en handelingsonbekwaamheid. 

Inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Lees meer...

Foto's op de website

We trachten geregeld foto's van de verschillende activiteiten op onze website te zetten. Deze vind je door bovenaan links in de groene balk te klikken op foto's.

Lees meer...

FERM BEVEL Retro Party

Op zaterdag 30 september pakken we uit met onze 2de retroparty . De ideale gelegenheid om eens uit de bol te gaan op muziek uit de jaren 70, 80 en 90. DJ Hertje staat garant voor een geweldige muzikale avond. Iedereen is welkom, Fermleden en niet-leden, mannen en vrouwen, we gaan er een leuk feestje van maken. Kaarten in voorverkoop kosten 6 euro en kan…

Lees meer...

Warmste Week

De kleinste deelgemeente van Nijlen toont op zaterdag 9 september waar ze groot in is: SAMENWERKEN. Alle Bevelse verenigingen zetten mee hun schouders onder de tweede editie van het Warmste Dorp, een evenement voor het goede doel.
Naar analogie met het evenement in 2018 vinden er vanaf 14u tot 23u optredens van o.a. de plaatselijke verenigingen plaats op het Bevels…

Lees meer...