Startpagina

Caroline Vermeiren in het maandblad van Ferm

In het julinummer van Ferm staat een mooi artikel van over ons Bevelse Ferm Lid Caroline Vermeiren.

Lees meer...

Opening troostplek

Op de website van 'Het laatste Nieuws' verscheen onderstaand mooie artikel.

Moeder en dochter staan model voor kunstwerk voor troostplek Ferm

Ferm heeft zondagochtend in Bevel een troostplek ingericht waar bezoekers opnieuw hoop en vertrouwen in de toekomst kunnen vinden. Katia Peenen en haar dochter Sanne (5) stonden model voor het kunstwerk van kunstenaar Ferdi Heylen.

De troostplek werd ingericht in een hoekje…

Lees meer...

Opening troostplek

Troost is meer dan ooit belangrijk, maar troost krijgen en troost geven is zo anders dan voorheen. Met PlantTroost wil Ferm iedereen de kans geven om samen troost te vinden en te bieden.

Ook Ferm Bevel heeft een eigen troostplek gecreëerd. Ze is gelegen aan “de Bergen”, een gemeentelijke groene plek gelegen achter het Hazelaars- en Kerselaarshof in Bevel.

Dit mooie plekje, waar we…

Lees meer...

Vlinders haken voor de troostplek

Binnenkort wordt de troostplek die we in Bevel oprichten, officieel geopend. We gaan deze opfleuren met kleurige vlinders. Nu zijn we op zoek naar creatieve dames die mee vlinders willen haken.

Met haaknaald nr 5 en restjes wol (alle kleuren) kan je de vlinders haken. Je vindt de werkbeschrijving van de vlinder op de crea-pagina.

Je kan de vlinders deponeren in de brievenbus  van…

Lees meer...

Geocache

Weet je niet wat te doen tijdens het weekend, de Paasvakantie,... en ga je graag de natuur in met de familie? Dan hebben we een leuke activiteit in petto, namelijk geocaching. Dat is een spel waarbij je aan de hand van coördinaten op zoek gaat naar een cache (schat).

Benodigdheden? Een wandel-GPS of smartphone met google maps of GPS app, wandelschoenen…

Lees meer...