Startpagina

Een geslaagde nieuwjaarsreceptie

Bijna 150 dames, één heer en een baby mochten we verwelkomen op onze geslaagde startavond. We besloten het concept een beetje te veranderen en kozen voor een nieuwjaarsreceptie. We hadden met de bestuursploeg, de wijkverantwoordelijken en enkele vrijwilligers een buffet gemaakt met allerlei lekkere gerechtjes.

Lieve en Pascale lazen allebei een supermooie nieuwjaarsbrief voor

We zorgden ook voor een speciale gast, namelijk…

Lees meer...

Aanpassing datum van de fietstocht 'Cycling Dinner'

Gelieve er nota van te nemen dat de datum van de cycling cycling dinner tour aangepast is. Deze gaat door op Vrijdag 19 augustus in plaats van donderdag 18 augustus.

Lees meer...

Interactieve doe-avond: Kinderen beter begrijpen

Een ietwat ander thema voor Ferm ‘ Kinderen beter begrijpen ‘   bracht de deelnemers positief in beweging… Verrast door de inspirerende tips over het omgaan met kinderen die wel eens fel uit de hoek kunnen komen. ‘T Was gezellig, boeiend en bovenal leerzaam daar in het Boest-praktijkje!  Iedereen met fijne ideeën naar huis.
Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Lees meer...

Ledenavond met monoloog 'Balans' door Annick Beirinckx

Wat hebben we gisteren genoten tijdens de ledenavond. De 110 aanwezige dames werden verwend met een heel lekkere koude schotel met gerookte vis. Daarna bracht Annick Beirinckx de monoloog 'Balans', die ze schreef op de vooravond van haar veertigste verjaardag. Ze vertelde over haar leven en ging op zoek naar wat ontspanning en rust kan brengen. Het was een fijne…

Lees meer...

Antwoorden van de winterzoektocht

De winterzoektocht, een van de weinige activiteiten die we door de huidige situatie nog konden laten doorgaan is een succes geworden. Niet minder dan 147 antwoordformulieren zijn er binnen gekomen.

Eerstdaags zullen al de deelnemers een kleine attentie thuisbezorgd krijgen.

Hieronder de antwoorden op de vragen:

Antwoord zin :

2022 wordt een ferm jaar!

Antwoord op de vragen :

1. Melchior, Balthazar en Caspar                                                           

2. Rudolf                                                                  

3.…

Lees meer...