Startpagina

Opening troostplek

Troost is meer dan ooit belangrijk, maar troost krijgen en troost geven is zo anders dan voorheen. Met PlantTroost wil Ferm iedereen de kans geven om samen troost te vinden en te bieden.

Ook Ferm Bevel heeft een eigen troostplek gecreëerd. Ze is gelegen aan “de Bergen”, een gemeentelijke groene plek gelegen achter het Hazelaars- en Kerselaarshof in Bevel.

Dit mooie plekje, waar we…

Lees meer...

Geocache

Weet je niet wat te doen tijdens het weekend, de Paasvakantie,... en ga je graag de natuur in met de familie? Dan hebben we een leuke activiteit in petto, namelijk geocaching. Dat is een spel waarbij je aan de hand van coördinaten op zoek gaat naar een cache (schat).

Benodigdheden? Een wandel-GPS of smartphone met google maps of GPS app, wandelschoenen…

Lees meer...

Ferm(e) vrouwen in Kerk & Leven

In het weekblad 'Kerk & Leven' van 3 maart staat een mooi artikel over Ferm Bevel doorheen de jaren. Pascale vatte de geschiedenis samen aan de hand van het boek '75 jaar KVLV-Bevel', geschreven door Julia De winter.

.

Lees meer...

Film KVLV Bevel

Onze allereerste webinar is achter de rug. We lieten onze leden genieten van heerlijke fragmenten KVLV-Bevel van de laatste 20 jaar. Theo kwam meermaals filmen op ledenavonden en zette het beeldmateriaal achter elkaar in een 45-minuten durende film. Oh, wat zagen we er allemaal jong uit. En zo fijn om mensen terug te zien die ons ondertussen ontvallen zijn. Wat…

Lees meer...

Online wijndegustatie

Wat een leuk initiatief, we kunnen terugkijken op een bijzondere maar vooral geslaagde wijnproeverij die volledig digitaal is doorgegaan. Alle deelnemers kregen 6 flesjes met 2 rode, 1 rosé en  3 witte wijnen. Jacqueline en Luc gaven ons interessante wijnweetjes. Per wijn vertelde Jacqueline over de herkomst van de wijn en het wijnhuis. Daarna werd de wijn geroken en lieten…

Lees meer...